Skip to main content

Sen Anlat Karadeniz'de Tepki Çeken Çocuğa Şiddet Sahnesi!

ATV'nin şiddet sahneleriyle gündemden düşmeyen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu sefer çocuğa şiddeti sahnesiyle gündem oldu. Sahne, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı ve geçmişte para karşılığı satıldığı adamdan kaçan, çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan bir kadının hikayesini anlatan "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde gösterilen "Çocuğun sırtının tımarlandığı" sahne izleyicilerin tepkisini cekti
"SANA HAYAT DERSİ VERİYORUM"
Geçtiğimiz dönemde kadına şiddet sahnesiyle gündeme gelen dizinin sahnesinde "Sana hayat dersi veriyorum" repliğiyle atı tımar edemeyen çocuğa "Hayvan bu, diyemez ki canım yanıyor yapma, diyebilir mi?" diyerek çocuğun tişörtünü çıkarttırıyor ve 'tımar böyle yapılır' diyerek küçük çocuğa işkence ettiği görülüyor. Bu sahnenin ardından sosyal medyada bir çok kişi olaya tepki gösterdi.

KADINA ŞİDDET SAHNESİYLE TEPKİ ALMIŞTI
Dizinin önceki sezonunda yayınlanan kadına şiddet sahneleri de olay yaratmıştı. Tepki çeken sahnede, erkek karakter, kadın karaktere "Niye gösterdin bileklerini?" deyip, kemiğini kırmıştı. Görüntüler aynı zamanda Twitter'da da paylaşılmıştı. Başta kadınlar olmak üzere izleyiciler ayağa kalkmıştı. Geçtiğimiz yıl 409 kadının erkekler tarafından katledilmesini unutan yapımcılar, şiddeti resmen teşvik ederek, ateşe kömür taşımıştı.

Comments

Popular posts from this blog

HackME v8 Free Dowland

 

Coin Farm Crystal Generator 2023

 

İnternet sitemizi blogumuzu arama motorlarına nasıl ekleyebiliriz?

Bu makalede arama motorlarında işletmenizi görünür yapmanın yolları ve sitenizi arama motorlarına kaydetme konusuna değineceğiz. Şimdi  Google ,  Bing ,  Yahoo ,  Yandex  gibi arama motorlarına sitenizi nasıl ekleyebileceğinize değineceğim. Sitenizi Arama Motorlarına Ekleyin Arama motoru , üzerinde yapılan aramalarda sitenizde yer alan içeriklerin taranarak gösterebilmesi için arama motorunun öncelikle sitenizin varlığından haberdar olması gerekir. Buna yardımcı olacak en sağlam yollarından biri sitenizi arama motorlarına manuel eklemektir. Bu işlem zorunlu olmamakla birlikte arama motorlarının sitenizi tanımasını ve dizinlere eklemesini hızlandırıcı, emin bir yoldur. Sitenizi Google Arama Motoruna Ekleyin Google  arama motoruna site eklemek çok basit. Yapmanız gereken sadece aşağıdaki adrese girirek  “url ve yorumlar”  alanlarını doldurarak kaydet butonuna basmak. Burada dikkat etmeniz gereken husus siteniz  http ,  https ,  www  ve  www  olmadan açılıyorsa, her biri için ayrı ayrı si